Aimp2

Așa cum spuneam în descrierea blogului, unul din programele nelipsite în calculatorul unui începător, deși poate fi găsit chiar și la unii avansați este Winamp, program folosit în special pentru fișiere audio. Trebuie să vă spun că acesta nu mi-a plăcut de la început, nu știu de ce, era așa doar ca un „feeling” că nu prea mi se potrivește;). Cum nu prea știam eu prea multe la începuturi, am mers așa mai departe folosindu-l o perioadă bună. Sincer nu îmi amintesc când am renunțat la el, dar îmi amintesc foarte clar când am găsit o alternativă foarte bună.

Aceasta este oferită de o companie rusească, sub forma lui Aimp 2., care este un player audio excepțional aș putea spune. Funcționează bine și repede, putem crea și salva cu ajutorul său playlist-uri (liste cu melodii preferate) care apoi le gestionăm simplu sub forma tab-urilor, asemenea browserelor. Există mai multe formate în care pot fi salvate printre care și M3U poate fi folosită și la unele telefoane mobile pentru a ușura găsirea muzicii preferate. Există și funcție de search (căutare în cadrul playlist-urilor).

Suportă o multitudine de fișiere, printre care:

MP1, MP2, MP3, MPC / MP+, AAC, AC3, Ogg, FLAC,APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX

Se poate asculta radio și înregistra (poate fi folosit și ca program de înregistrat separat) radio online. Deși personal nu folosesc limba română la calculator decât în cadrul documentelor, fiind la început sigur unii dintre dumneavoastră preferați să aveți programele în limba română. Ei bine Aimp2 are și traducere pentru noi românii:) Are și tag editor integrat pentru a modifica tag-urile pieselor dumneavoastră.

Instalând și Aimp tools pot fi și convertite fișierele pe care le aveți în diverse formate. Aimp 2 și Aimp tools pot fi descărcate de pe site-ul lor dând click aici. Spor la ascultat muzică bună și trăiți cu pasiune!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s